top of page

Kestopigmentointi

Kulmakarvat

Без названия.jpg

Siistit kulmakarvat on jokaisen muotifriikin tärkeimpiä asioita. Kun olet teettänyt kulmakurvat, puolet meikistä on jo tehty. Kuvittele, kuinka ihanaa olisi ollut saada ihanteelliset kulmakarvat 24/7! Kulmakarvojen kestopigmentointi voi auttaa ratkaisemaan tämän ongelman. Kun olet herännyt, olet jo melkein valmis lähtemään ulos.  

€ 295

Alk.

_58257a1304c923.jpg

Silmäluomien kestopigmentointi

Uskomme siihen, että korkealaatuinen silmäluomien kestopigmentointi on erinomainen tapa tehdä katseesi niin houkuttelevaksi, että miehet kääntävät päänsä seuraamaan sinua.   

€ 150

Alk.

tatuazh-gub.jpg

Huulet

Hehkuvat huulet, jotka näyttävät aina ihanteellisilta, on jokaisen naisen haave. Ei ole mitään väliä, kuinka vanha nainen on, tämä seksuaalinen trendi sopii poikkeuksetta kaikille. Huulten kestopigmentointi mahdollistaa sellaisen tuloksen.   

Alk.

€ 295

korrekciya-tatuazha-gub-osobennosti-i-ny

Kestopigmentoinnin vahvistus

Täällä voi saada kestopigmentoinnin vahvistusta. Kestopigmentoinnin vahvistus on pakollinen toimenpide ensimmäisen käsittelyn jälkeen, ja se antaa pigmentoijalle mahdollisuuden viimeistelllä tulostaan. 

Alk.

€ 100

1.jpg

Microblading

Kauniit, ilmeikkäät, mikrobladingin yhteydessä tarkasti piirretyt kulmakarvat on trendi meikkauksessa. Microblading on nykyajan suosittuimpien kestomeikkausmenetelmien joukossa.  

Alk.

€ 320

bottom of page