top of page
_58257a1304c923.jpg

Microblading 

⦁    Perinteellinen microblading 
Hieno ja siro menetelmä, joka sopii niille, jotka kaipaavat eniten luonnonmukaisuutta. Hiuksia käsitellään manuaalisesti käyttäen erikoista käsilaitetta.
Tekniikan kuvaus
 Perinteellinen microblading on manuaalisesti tehtävä menetelmä, jota käytetään niin sanotussa esteettisessä meikkauksessa. Jos vertaa tätä menetelmää muihin, yhä perinteellisempiin, niin ero on ennen kaikkea lähestymistavassa. Tämän menetelmän yhteydessä tulee pikku viiltoja, jotka hetkessä täyttyvät pigmentillä.  


⦁    6D microblading 
Kulmakarvojen manuaalisen pigmentointitekniikan parannettu vaihtoehto, joka tavallista enemmän korostaa luonnollisuutta ja ilmeikkyyttä, se on puuterointitekniikan ja perinteellisen microbladingin yhdistelmä.   
Tekniikan kuvaus
6D microblading  on vaikeimpia kestopigmentointitekniikkoja. Mutta juuri se on nykyään suosituin. 
Volyymi, tiheys, kaunis  väri, kulmakarvojen luonnollisuus, jota koet 6D mikroblading-menetelmän yhteydessä, on itse asiassa kahden menetelmän yhdistelmätulos, t.s. se toteutetaan pigmentointilaitteen avulla ja manuaalisesti.
Laitteena on kestopigmentoinnissa käytettävä laite. Sen avulla pigmenttiä levitetään häivyttämällä tietyn alueen sisäpuolelle. Täyttämisen jälkeen siirrytään toiseen vaiheeseen, hiusten manuaaliseen käsittelyyn, jota tehdään erikoisella käsilaitteella.          

bottom of page