top of page

Ripsien välinen kestopigmentointi

Tatuaj_glaz_mejresni4ka_slider.jpg

Ammattipigmentoijat pitävät ripsien välistä kestopigmentointia vaikeimpana ja hienoimpana menetelmänä, joka vaatii ammattilaisilta korkeatasoisia taitoja ja ohuin neuloin varustetun erikoislaitteen käyttöä.  

 

Menetelmän erikoisuuksia

Tämän menetelmän vaikeus on ammattilaisen tarkassa ja hienossa lähestymistavassa. Verrattuna tavalliseen silmänrajaukseen ripsienvälistä kestopigmentointia ei tehdä luomen iholle, t.s. ripsien yläpuolelle, vaan väriä laitetaan suoraan ripsen tyveen.  
Käsittelyn aikana pigmentoija laittaa väriä ripsienväliseen alueeseen, t.s. ripsien välisen ihon pintakerroksiin. Pigmentin luonnollinen väri sopii yhteen ripsien värin kanssa.     
Ripsien välinen kestopigmentointi edellyttää ennen kaikkea työtä ripsien sisäisellä kasvualueella. Tätä menetelmää ei pidetä suoraan dekoratiivisena menetelmänä, vaan tapana korostaa silmien muodon luonnollista kauneutta, antaa visuaalista silmäripsien suurentamista ja vahvistaa ripsien luonnollista väriä. 
Tätä menetelmää voi tehdä sekä ylä-, että alaluomelle, mutta luonnollisimmilta ja tehokkaimmilta näyttää molempien ripsialueiden käsittely.     
 

bottom of page