top of page
AMPULLIT – IHONHOIDON PIENET IHMEIDENTEKIJÄT

Osaamisemme tiivistyy ampulleissa, jotka ovat pieniin steriileihin lasipulloihin pakattuja ihonhoidon ihmeidentekijöitä. Tehotiivisteitä, jotka sisältävät korkean konsentraation ihon toimintoja tehostavia aktiiviaineita. Yksilöllisen ihonhoito-ohjelmasi ampullit valitaan toivotun hoitotuloksen mukaan, niiden avulla voi esimerkiksi lisätä ihon kosteuspitoisuutta, nostaa ihon suojakapasiteettia tai tehostaa ihon uudistumisprosesseja.

Kun tavoittelet ihoa kohottavaa ”täyteainevaikutusta” imeytä yksi ampulli kokonaisuudessaan puhdistetulle iholle aamulla, ja levitä sitten päälle kosteusvoide ja mahdollisesti meikki. Mikäli haluat valjastaa käyttöösi ampullien ihonhoidolliset tehovoimat, käytä niitä 3:n, 7:n tai 21:n päivän kuurina. Tällöin imeytä puolet ampullista puhdistetulle iholle aamuisin ja puolet iltaisin, päälle levitetään kosteusvoide.

Suojaa kädet lasiampullia avatessasi esim. kasvopaperilla ja katkaise sen kaula voimakkaalla vääntöliikkeellä. Voit käyttää myös ampullinavaajaa. Levitä ampullin sisältämä tehotiiviste puhdistetulle iholle kokonaan tai puolet aamulla ja puolet illalla, niin että koko ampullin sisältö on käytetty 12 tunnin kuluttua avaamisesta.

bottom of page