top of page

Kynsien hoito

Loppuun saatu tyylikäs naisimago edellyttää yksityiskohtien ja lisätarvikkeiden, kuten laukun, koristeiden,

puhelimien, muistiinpanokirjojen ja tietenkin manikyyrin yhteensovittamista. Me pidämme huolta kampauksen

siisteydestä, valitsemme tarkkaan vaatteita ja jalkineita saadaksemme sopusointua. Tämän lisäksi emme voi

kuvitella jokapäiväistä elämäämme ilman tyylikästä manikyyria.

Me pidämme huolen kynsiesi moitteettomasta muotoilusta ja koristelusta. Me luomme toivomiasi ratkaisuja. Sinä

valitset mallin, ja me otamme toivomuksesi huomioon ja luomme huolellisesti mestariteosta kynsien päälle.

Geelin poistaminen

Salongissa askelittain tapahtuva geelin poistaminen on kynsilevyjen terveyden säilyttämisen takuu. Kun poistaa itsenäisesti geelillä kasvatettuja kynsiä, voi vahingoittaa kynsilevyä ja jopa muuttaa kynnen pintalaa. Luota mieluummin salongissa toimiviin ammattilaisiin, jotka steriloivat ja desinfioivat välineitä ja osaavat valita oikeita laitteita ja poistoaineita, jotka eivät kuivaa kynsiä. Ammattilainen poistaa varovaisesti geelit hiomalla kynsilevyä, hän voi myös tarjoata vahvistusta tai korjaavaa pinnanhoitoa.

Kynsien geelivahvistus

ногти.jpg

Turvallinen geelivahvistus sopii hauraille kynsille, se suojaa kynsiä ja antaa niille kestävyyttä ja terveyttä. Geelivahvistus ei ole kynsien kasvatusta, toimenpide ei edellytä muodon tai pituuden muuttamista. Geelissä on iso määrä proteiinia, siksi se on sisällöltään lähellä luonnon kynsilevyä. Geeli ei vahingoita kynsiä. Tuloksena on se, että geelillä vahvistetut kyntenne tulevat vahvemmiksi, ja ne ovat entistä vähemmän haitallisten tekijöiden vaikutuksen alla. Kynsiä on hoidettava joka toinen tai kolmas viikko.

Price List

Manikyyri

ukhod_za_rukami.jpg

Valitse tarvittava manikyyrityyppi: klassinen/laitteella tehtävä/yhdistetty. Manikyyripalvelukseen kuuluu muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, kynsien ja kynsivallien käsittely, öljyllä kynsinauhojen pehmentäminen ja voiteella kosteuttaminen. Jos pidät huolen käsien ja kynsien siisteydestä, niiden huolitellusta ulkonäöstä ja muodosta sekä pyrit ylläpitämään käsien ihon ja kynsilevyjen terveyttä, niin suosittelemme teettää manikyyriä ainakin kerran kahdessa viikossa.

Muista, että kynsien alle voi kertyä likaa, käsien iho ja kynsinauhat voivat tulla liian kuiviksi, menettävät kosteutensa ja näyttävät rumilta, minkä takia manikyyri ilman kynsilakkaa on suositeltava poikeuksetta kaikille -sekä naisille että miehille. Salongissa tehtävä manikyyri takaa, että kynsiä käsitellään steriileillä välineillä. Ajoissa tehty manikyyri tarkoittaa säännöllistä kynsihoitoa. Lisäksi se antaa kuvitelman siitä, minkälaisia kynsiongelmia saattaa olla ja miten on taisteltava bakterioita vastaan.

Manikyyri ja geelilakkaus

how-to-do-manicure-at-home.jpg

Iso valikoima tyylikkäimpiä malleja, upea paletti eri maailmantuottajien geelilakkoja ja nail-oikkujen moitteeton hoitaminen. Albina-studioissa toimivat ammattilaiset tekevät työtä käyttäen parhaimpien maailmantuottajien geelilakkoja. Geelilakka on kestävämpää laatua verrattuna tavalliseen lakkaan, ja jos muistat seurata kaikkia ohjeita ja pidät huolta kynsistäsi, geelilakkaus kestää kahdesta kolmeen viikkoon. Geelilakkaus on käytännöllinen vaihtoehto kaikille niille, jotka arvostavat aikaansa ja rahaansa, ja toisaalta toivovat kynsiensä näyttävän huolitelluilta. Tämän lisäksi geelilakkojen etuna on se, että geelilakkaus antaa mahdollisuuden

valita mielenkiintoisia ja trendikkäitä design-ratkaisuja, säädellä värin kirkkautta, muotoilla kynsiä tietyn tyylin ja tilaisuuden mukaan. Ota huomioon, että muotoilu ja geelilakan poistaminen on maksettava erikseen.

Geelikynnet/Rakennekynnet

нараш.jpg

Geelaus näyttää erittäin luonnolliselta, ja tärkeänä etuna on kynsilevyjen turvallisuus. Geelatut kynnet saavat ”hengittää”. Geelin avulla saa sekä muotoilla kynsiä että säädellä niiden pituutta. Tämän lisäksi geeli suojelee kynsiä vaarallisilta bakteereilta, vähentää niiden haurautta ja estää haitallisten aineiden tunkeutumista kynsien alle. Kynsien geelikasvatus auttaa luomaan ihanteellisia kynsiä, vähentämään luonnollisia puutteita. Millainen design tahansa voi näyttää paljon edullisemmalta kasvatetuissa kynsissä.

bottom of page