top of page

Kestopigmentointi

Kulmakarvat

Kulmakarvat

Siistit kulmakarvat on jokaisen muotifriikin tärkeimpiä asioita. Kun olet teettänyt kulmakurvat, puolet meikistä on jo tehty. Kuvittele, kuinka ihanaa olisi ollut saada ihanteelliset kulmakarvat 24/7! Kulmakarvojen kestopigmentointi voi auttaa ratkaisemaan tämän ongelman. Kun olet herännyt, olet jo melkein valmis lähtemään ulos.  

€ 295

Alk.

Häivytys

On taas muodissa! Kevyt väri imitoi kynällä tehtyä häivytystä. Sopii erinomaisesti vaaleatukkaisille naisille. Tämä menetelmä on hento ja vaatimaton. 

Puuterointi 

Kaukaa se näyttää siististi tehdyltä klassiselta häivytykseltä. Lähempää tekniikka muistuttaa kevyitä pikselilyöntejä. Menetelmä sopii poikkeuksetta kaikille.  

Microblading

Kauniit, ilmeikkäät, mikrobladingin yhteydessä tarkasti piirretyt kulmakarvat on trendi meikkauksessa. Microblading on nykyajan suosittuimpien kestomeikkausmenetelmien joukossa.  

Silmäluomien kestopigmentointi

Silmäluomien kestopigmentointi

Uskomme siihen, että korkealaatuinen silmäluomien kestopigmentointi on erinomainen tapa tehdä katseesi niin houkuttelevaksi, että miehet kääntävät päänsä seuraamaan sinua.   

€ 150

Alk.

Silmänrajaus ja häivytys 

Silmänrajauksen ulkonurkka ei ole selkeästi piirretty viiva, vaan rajaus tasaisesti häipyy pigmentin väriin, mikä muistuttaa häivytystä. Häivytyksen yhteydessä on mahdollista käyttää laajaa valikoimaa väripigmenttejä. 

Ripsien välinen kestopigmentointi

Ripsien välistä aluetta täytetään pigmentillä, joka sijoittuu suoraan hiusten väliin. Menetelmä antaa tiiheampien ja pidempien ripsien vaikutelman ja tuo katseen esille.  

Alaluomen silmänrajaus 

Tämä menetelmä yhdistetään yleensä muiden tekniikkojen kanssa. Se antaa visuaalista ilmeikkyyttä, tekee silmät ikään kuin avoimemmiksi.

Klassisen silmänrajauksen pigmentointi 

On olemassa leveä tai kapea, pitkä ja klassinen silmänrajaus, pigmentoija valitsee juuri sellaisen muodon, joka korostaa parhaita puoliasi. Silmänarjausten Ihannekoko on 24/7. 

Huulten

Huulet

Hehkuvat huulet, jotka näyttävät aina ihanteellisilta, on jokaisen naisen haave. Ei ole mitään väliä, kuinka vanha nainen on, tämä seksuaalinen trendi sopii poikkeuksetta kaikille. Huulten kestopigmentointi mahdollistaa sellaisen tuloksen.   

Alk.

€ 295

Ääriviivat häivytyksen avulla

Väri vahvistuu ulkolaidoilla ja pehmenee kohti keskusta. Värien vaihdossa käytetään monta pigmenttiä. Tuloksena on visuaalisesti suuremmat huulet.

Akvarelli 

Aluetta täytetään pigmentillä tasaisesti, mutta runsaasti. Vaikuttaa siltä, on käytetty huulikiiltoa. Oikein hento ja pehmeä tekniikka.  

korrekciya-tatuazha-gub-osobennosti-i-ny

Kestopigmentoinnin vahvistus

Täällä voi saada kestopigmentoinnin vahvistusta. Kestopigmentoinnin vahvistus on pakollinen toimenpide ensimmäisen käsittelyn jälkeen, ja se antaa pigmentoijalle mahdollisuuden viimeistelllä tulostaan. 

Alk.

€ 100

Vahvistusta tarvitaan, koska parantumisen keston aika vaihtelee eri ihmisten kohdalla. Parantumisen aikana elimistö voi jossakin määrin torjua pigmenttiä. Tavallisesti pigmentti häviää epätasaisesti. Jos toivoo saada ihanteellisen tuloksen, pigmentoijan on vahvistettava pigmenttiä ja korjattava epätasaisuuksia. 

bottom of page